بایدها و نبایدهای غذایی برای پیشگیری از انتقال کرونا در مدارس
به گزارش وبلاگ نصیراباد، تهران (پانا) - باید توجه کرد که مدارس به عنوان یکی از مکان های تجمعی می توانند عامل انتقال کرونا باشند اما با رعایت نکات بهداشتی ضد کرونایی مانند عدم تجمع، رعایت فاصله گذاری، تهویه مناسب و بهداشت مواد غذایی می توان از انتقال کووید 19 در بین دانش آموزان و معلمان پیشگیری کرد.

به گزارش وبدا، در بازگشایی مدارس به عنوان یکی از اماکن تجمعی، علاوه بر رعایت اصول بهداشتی، توجه به پیشگیری از تجمع، رعایت فاصله گذاری در ترددها، تهویه مناسب و بهداشت مواد غذایی ضروری است.
بر اساس پروتکل های ضدکرونایی در مدارس که از سوی وزارت بهداشت منتشر شده است، باید نظارت گردد تا از دست به دست کردن موادغذایی و ساندویچ های خانگی یا تهیه شده در مدرسه به وسیله دانش آموزان و یا فروشنده جدا خودداری گردد.
بعلاوه سرو غذای گرم برای معلمان، دانش آموزان و کارکنان در مدرسه و تردد افراد متفرقه به آبدارخانه مجاز نیست.
در عین حال در مدارس استفاده از مایعات بیشتر به دانش آموزان توصیه گردد. ترجیحا از آب های آشامیدنی که قبل از مصرف بطری آن شسته شده است، استفاده گردد. نوشیدن مایعات به میزان کافی و فراوان به دفع سموم و حفظ ایمنی مناسب بدن یاری می نماید.
باید توجه کرد که درصورت مصرف میوه، باید به طور کامل و براساس اصول بهداشتی میوه شسته شده و پوست آن گرفته گردد. بعلاوه از خرید مواد غذایی فله ای و باز نیز در مدارس خودداری گردد.
ضروری است از مصرف یا توزیع هرگونه فراورده های کنسروی یا تولید شده مثل سوسیس، کالباس و غیره در مدارس ممانعت گردد.
منبع: خبرگزاری پانا