اطلاعات تغذیه ای لوبیا قرمز

به گزارش وبلاگ نصیراباد، لوبیا قرمز سرشار از پروتئین و فیبر غذایی بوده و در کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی بسیار مفید است. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در مورد حقایق تغذیه ای لوبیا قرمز، این مقاله را مطالعه نمایید.

اطلاعات تغذیه ای لوبیا قرمز

مترجم: رزیتا ملکی زاده

منبع:راسخون

لوبیا قرمز سرشار از پروتئین و فیبر غذایی بوده و در کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی بسیار مفید است. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در مورد حقایق تغذیه ای لوبیا قرمز، این مقاله را مطالعه نمایید.

لوبیا قرمز، با نام علمی فاسیلوس ولگاریس (Phaseolus vulgaris) لوبیایی است که طعمی قوی داشته و با شکل قلوه مانند و رنگ قهوه ای مایل به قرمز خود معین می شود. این لوبیا که بعلاوه لوبیای چیلی نامیده می شود در انواع غذاها در سرتاسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. لوبیا قرمز ماده غذایی عالی جهت وارد شدن به رژیم غذایی کاهش وزن است به این علت که کالری های موجود در آن بسیار پایین بوده و عاری از کلسترول می باشد. در حقیقت این لوبیا حاوی فیبرهای خوراکی است که کلسترول بد در بدن را کاهش می دهند. پیش از کسب اطلاع بیشتر در مورد فوائد سلامتی بخش لوبیای قرمز، اجازه دهید نگاهی به بعضی از حقایق مهم تغذیه ای آن بیاندازیم.

ارزش غذایی کنسرو لوبیا قرمز

جدولی که در ادامه آمده است، اطلاعات تغذیه ای یک فنجان کنسرو لوبیا قرمز را نشان می دهد.

ویتامین

ویتامین C

8ر2 میلی گرم

تیامین

3ر0 میلی گرم

ریبوفلاوین

2ر0 میلی گرم

نیاسین

1ر1 میلی گرم

ویتامین B6

2ر0 میلی گرم

ویتامین K

0ر11 میکروگرم

فولات

2ر51 میکروگرم

ویتامین E

1ر0 میلی گرم

مواد معدنی

کلسیم

0ر64 میلی گرم

آهن

3ر3 میلی گرم

منیزیم

7ر71 میلی گرم

روی

2ر4 میلی گرم

سدیم

660 میلی گرم

فسفر

263 میلی گرم

پتاسیم

655 میلی گرم

سلنیوم

3ر1 میکروگرم

چربی

محتوای چربی کل

9ر0 گرم

چربی اشباع نشده مونو (با یک پیوند دوگانه)

4ر0 گرم

چربی اشباع نشده پلی (با چند پیوند دوگانه)

4ر0 گرم

کلسترول

0ر0 میلی گرم

سایر مواد مغذی ماکرو (درشت مغذی ها)

آب

198 گرم

قند

8ر4 گرم

پروتئین

5ر13 گرم

کربوهیدرات

0ر42 گرم

ارزش غذایی لوبیا قرمز خام

جدول ذیل مواد مغذی موجود در یک فنجان یا پیاله لوبیا را نشان می دهد.

ویتامین

ویتامین C

2ر71 میلی گرم

تیامین

7ر0 میلی گرم

ریبوفلاوین

5ر0 میلی گرم

نیاسین

4ر5 میلی گرم

ویتامین B6

2ر0 میلی گرم

ویتامین A

7ر3 واحد بین الملل (IU)

مواد معدنی

کلسیم

3ر31 میلی گرم

آهن

5ر1 میلی گرم

منیزیم

6ر38 میلی گرم

روی

7ر0 میلی گرم

سدیم

0ر11 میلی گرم

فسفر

1ر68 میلی گرم

پتاسیم

344 میلی گرم

سلنیوم

1ر1 میکروگرم

چربی

محتوای چربی کل

9ر0 گرم

چربی اشباع نشده مونو (با یک پیوند دوگانه)

1ر0 گرم

چربی اشباع نشده پلی (با چند پیوند دوگانه)

5ر0 گرم

کلسترول

0ر0 میلی گرم

سایر مواد مغذی ماکرو (درشت مغذی ها)

پروتئین

7ر7 گرم

کربوهیدرات

5ر7 گرم

ارزش غذایی لوبیا قرمز

لوبیا قرمز به جهت بالا بودن اندازه فولات، پروتئین و محتوای معدنی شناخته شده است. مصرف لوبیا قرمز موجب سلامتی قلب شما می شود. محتوای فولات موجود در لوبیا قرمز به پایین آوردن سطوح هموسیستئین در بدن یاری می نماید. هموسیستئین اساساً یک اسید آمینه بوده که با خطر بروز مسائل قلبی مرتبط است. علاوه بر آن، سطوح بالای منیزیم موجود در لوبیا قرمز فوائد مضاعفی را در سلامت قلب و عروق فراهم می سازد. منیزیم ماده معدنی مهمی است که به جلوگیری از سخت شدن سرخرگها یاری نموده و از اینرو جریان خون، اکسیژن و مواد مغذی را در بدن بهبود می بخشد. در نتیجه می توانیم عنوان کنیم که فرد می تواند خطر بروز حمله قلبی و دیگر مسائل قلبی عروقی را با وارد نمودن لوبیا قرمز به رژیم غذایی خود کاهش دهد. از آنجا که این لوبیا سرشار از پروتئین است، جایگزین خوبی از گوشت برای گیاهخواران محسوب می شود. آن را می توان به همراه پاستا و برنج قهوه ای پخته و می توانید بدون نگرانی از اندازه کالری موجود در آن، این منابع غنی از پروتئین را نوش جان کنید.

لوبیا قرمز سرشار از فیبر غذایی بوده که به کاهش سطح کلسترول بد در بدن یاری می نماید، در نتیجه خطرات بروز حمله قلبی را کاهش می دهد. مصرف یک فنجان لوبیا قرمز پخته شده، 45% از فیبر مصرفی روزانه شما را تأمین می سازد. وجود فیبر غذایی برای بدن انسان، خصوصاً برای سلامت حرکات روده یا اجابت مزاج بسیار مفید است. مواد غذایی سرشار از فیبر غذایی مانند لوبیا قرمز به جلوگیری از بروز یبوست و دیگر مسائل روده مانند سندرم روده تحریک پذیر (IBS) جلوگیری می نمایند. این نوع فیبر بعلاوه به متعادل ساختن و کنترل سطح قند خون افزایش یافته یاری می نماید. در نتیجه، بیماران دیابتی بایستی لوبیا قرمز را وارد رژیم غذایی خود ساخته تا سطوح قند خونشان تنظیم شود. از اطلاعات تغذیه ای که در بالا اشاره شد، می توانید ببینید که وارد نمودن لوبیا قرمز به رژیم غذایی خود می تواند بسیار مفید باشد.

لوبیا قرمز به شکل کنسروی و خشک موجود بوده و می توانید به روشی که دوست دارید آن را طبخ نمایید. بنابراین، اکنون که از حقایق تغذیه ای آن اطلاع یافتید، با سخاوت و گشاده دستی این لوبیای فوق العاده و خوشمزه را وارد رژیم غذایی خود نمایید.

منبع: راسخون

به "اطلاعات تغذیه ای لوبیا قرمز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اطلاعات تغذیه ای لوبیا قرمز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید