5 نکته مهم و اساسی برای تهیه کباب تابه ای

به گزارش وبلاگ نصیراباد، کباب تابه ای نوعی کباب است که با گوشت و داخل ماهی تابه تهیه می گردد و برای پخت آن نیازی به زغال و منقل نیست.

5 نکته مهم و اساسی برای تهیه کباب تابه ای

وبلاگ نصیراباد | کباب یکی از غذا های سنتی و محبوب کشور ماست که با انواع گوشت و یا مرغ تهیه می گردد. کباب ها بسیار متنوع هستند که از میان آن ها می توان به کباب کوبیده، شیشلیک، برگ، سلطانی، چنجه، دنده کباب، جوجه کباب و... اشاره نمود. کباب تابه ای نوعی کباب کوبیده است که با گوشت تهیه می گردد و به جای پختن با آتش و زغال و کباب شدن، داخل ماهی تابه و روی اجاق گاز پخته می گردد.

به گزارش وبلاگ نصیراباد ، کباب تابه ای یک غذای بسیار پر هوادار و خوشمزه است که طعم متفاوتی از کباب کوبیده دارد و شما می توانید این نوع کباب را در منزل به راحتی تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

در ادامه این مطلب طرز تهیه کباب تابه ای همراه با ارائه پنج نکته مهم و اساسی برای تهیه این نوع کباب تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد؛ پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای

گوشت چرخ نموده: 300 گرم

پیاز میانه: 2 عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

پودر سیر: نصف قاشق چای خوری

زعفران دم نموده: 1 قاشق غذاخوری

سیب زمینی: 1 عدد

گوجه فرنگی: 2 عدد

روغن: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب تابه ای

مرحله اول: برای تهیه کباب تابه ای ابتدا پیاز ها را پوست و سپس رنده کنید. آب پیاز را که داخل کاسه جمع شده است، دور بریزید و گوشت چرخ نموده را به پیاز اضافه کنید. حالا پودر سیر، کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم نموده غلیظ را به مواد بالا اضافه کنید و با دست همه مواد را خوب ورز بدهید تا مزه ها به خورد هم بروند.

مرحله دوم: یک قاشق روغن را کف یک ماهی تابه نچسب بریزید و روغن را در سطح ماهی تابه کاملا پخش کنید. از مایه کباب تابه ای به میزان یک نارنگی بردارید و کف دستتان پهن کنید؛ سپس آن را داخل ماهی تابه بگذارید. همه کباب ها را به این صورت درست کنید و داخل ماهی تابه با کمی فاصله کنار هم بچینید.

مرحله سوم: سیب زمینی را پوست و سپس به صورت حلقه ای برش بزنید. گوجه فرنگی را هم حلقه حلقه کنید و دور و بر کباب ها بچینید. می توانید حلقه های گوجه را روی کباب ها بگذارید تا آب گوجه به کباب نفوذ کند و طعم بهتری ایجاد کند. ماهی تابه را روی حرارت خیلی کم اجاق گاز بگذارید و درب آن را ببندید. حدودا یک ساعت زمان بدهید تا کباب ها با شعله کم آب بیندازند و با آبی که پس داده است، بپزند. در مرحله آخر پخت می توانید کباب ها را پشت و رو کنید تا هر دو طرف آن گریل گردد. مراقب باشید آب ماهی تابه کشیده نگردد و کباب ها نسوزند. در این مرحله کباب تابه ای خوشمزه شما آماده سرو است که می توانید آن را همراه با کته زعفرانی میل کنید.

5 نکته مهم و اساسی برای تهیه کباب تابه ای

1- کباب تابه ای را می توانید با گوشت گوسفند یا گوساله تهیه کنید؛ اما به این نکته توجه داشته باشید که اگر کباب تابه ای را با گوشت گوسفند درست می کنید، گوشت گوسفند در فرآیند پخت آب می گردد؛ بنابراین سایز آن کوچک می گردد و باید کباب ها را کمی بزرگ تر درست کنید؛ اما گوشت گوساله آب نمی گردد. برای تهیه کباب تابه ای بهتر است از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله بهره ببرید.

2- نیازی نیست پیاز را کاملا فشار بدهید تا هرچه آب دارد، پس بدهد. فقط همان آبی را که بعد از رنده کردن پیاز ته کاسه جمع می گردد، دور بریزید. اگر پیاز را فشرده کنید و همه آبش را بگیرید، کباب تابه ای شما بعد از پخت خشک می گردد.

3- ادویه کباب تابه ای اصیل فقط نمک، فلفل و زردچوبه است؛ بنابراین سعی کنید از سایر ادویه ها مثل پاپریکا و... برای تهیه کباب تابه ای استفاده نکنید.

4- برای درست کردن کباب تابه ای نیازی به استفاده از روغن زیاد نیست و همین که کف ماهی تابه کمی چرب باشد، کافی است؛ زیرا گوشت در جریان پخت

آب و روغن می اندازد و با همان آب و روغن خودش پخته می گردد.

5- اگر کباب تابه ای آبدار دوست دارید، می توانید در انتهای پخت دو قاشق رب گوجه فرنگی را همراه با کمی نمک و فلفل و یک لیوان آب جوش و یک قاشق آب لیمو مخلوط کنید و داخل ماهی تابه روی کباب تابه ای بریزید و اجازه بدهید غلیظ گردد؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید.

منبع: فرادید

به "5 نکته مهم و اساسی برای تهیه کباب تابه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته مهم و اساسی برای تهیه کباب تابه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید