آشنایی با فواید مصرف گوشت مرغ

به گزارش وبلاگ نصیراباد، مصرف گوشت مرغ باعث کاهش فشار خون و سطح کلسترول می گردد و بعلاوه باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن می گردد و هم از حمله قلبی جلوگیری می نماید.

آشنایی با فواید مصرف گوشت مرغ

مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد احتیاج پروتئین بدن را برآورده می سازد.

گوشت مرغ یکی از کم خطرترین گوشت ها به شمار می آید، زیرا در بین افراد به ندرت دیده شده که کسی به این گوشت آلرژی داشته باشد. قسمت های داخلی مرغ از قبیل جگر و قلب آن نیز سرشار از مواد مغذی بوده که به مصرف آنها توصیه زیادی شده است.

گوشت مرغ یکی از سالم ترین انواع گوشت هاست

استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز اظهارکرد: گوشت مرغ یکی از سالم ترین انواع گوشت هاست که مصرف هفتگی آن می تواند فواید بسیاری برای بدن افراد داشته باشد.

جواد حصاری بااشاره به تاثیر مصرف گوشت مرغ در کاهش سطح کلسترول اعلام کرد: گوشت مرغ فشار خون و سطح کلسترول را کاهش داده و به پیشگیری از حمله قلبی یاری می نماید، بعلاوه گزینه سالم تری نسبت به گوشت قرمز است.

وی اضافه کرد: افرادی که می خواهند که مقدار چربی غذای شان را کم نمایند، می توانند از گوشت مرغ استفاده نمایند. لخم ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه بوده که در مقایسه با ران، چربی اش نصف است.

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز یادآور شد: نمی توان از سلنیوم موجود در گوشت مرغ هم چشم پوشی کرد. این ماده معدنی، در بهبود عملکرد سیستم ایمنی، نقش بسزایی دارد و به همین علت مصرف سوپ مرغ به افراد سرماخورده یا مبتلا به بیماری عفونی برای تقویت سیستم دفاعی بدنشان توصیه می گردد.

وی اضافه کرد: نیاسین نوعی ویتامین ب فراوان موجود در این گوشت سفید هم می تواند با سرطان مبارزه کند و جلوی آسیب های ژنتیکی را بگیرد.

حصاری گوشت سفید مرغ را در تامین انرژی سوخت و ساز بدن تاکید نمود: مرغ فقط منبع غنی از ویتامین B3 نیست، بلکه منبع خوبی از ویتامین B6 نیز است. این ترکیب خوب ویتامینی B، مرغ را به عنوان یک غذای مفید برای تامین انرژی سوخت و ساز (متابولیسم) بدن معرفی می کند، زیرا این دو ویتامین در واکنش های سوخت و ساز بدن نقش دارند. هر دوی این ویتامین های گروه B برای فراوری انرژی مهم هستند.

دریافت فسفر از گوشت مرغ می تواند به حفظ سلامت استخوان ها یاری کتد

استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز اظهارکرد: گوشت مرغ، حجم قابل توجهی از فسفر را هم در خود جای داده است. دریافت فسفر از گوشت مرغ می تواند به حفظ سلامت استخوان ها، دندان ها، کلیه ها، کبد و بهبود عملکرد سیستم عصبی مرکزی یاری فراوانی کند.

صُدیف آزادمرد اعلام کرد: گوشت مرغ وعده غذایی بسیار مناسبی برای روزهای پر استرس است چرا که حاوی ویتامین B6 و تریپتوفان است که از بین برنده اضطراب هستند و روحیه فرد را تقویت می نمایند.

وی گوشت مرغ را سرشار از مواد معدنی دانست و اضافه کرد: گوشت مرغ سرشار از مواد معدنی مثل کلسیم و فسفر است و به شما یاری می نماید استخوان ها را سالم و قوی نگه دارید و بعلاوه شما را از پوکی استخوان دور می نماید.

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز بااشاره به چربی کمتر گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو یادآور شد: گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین علت قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.

وی اضافه کرد: مصرف 120 گرم گوشت مرغ حدود 32 درصد از احتیاج ما به ویتامین B6 را رفع می سازد.

آزادمرد گوشت نرغ را در عضله سازی مفید دانست و تاکید نمود: مواد مغذی موجود در گوشت مرغ بعلاوه از بروز بیماری های مغزی نظیر آلزایمر جلوگیری می نماید، از آن جا که چربی اشباع شده گوشت مرغ کم است برای عضله سازی مفید بوده و در رژیم غذایی ورزشکاران جایگاه ویژه ای دارد.

براساس این گزارش، گوشت سفید مقدار چربی کمتری دارد، چربی گوشت مرغ در مقایسه با گوشت قرمز نزدیک به روغن های گیاهی است. چربی غیراشباع دارد و از بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می نماید.

منبع: اُکالا

به "آشنایی با فواید مصرف گوشت مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با فواید مصرف گوشت مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید